Aprisco, winkels, kantoor, beleggingen, woningen

Over ons

Aprisco Vastgoed

Over ons

Aprisco BV Assen
  • Wie zijn wij?
    Aprisco b.v. is een dynamische vastgoedonderneming met een focus op retail. Ons kantoor is gevestigd in Assen en ons werkgebied strekt zich uit over heel Nederland. Wij willen ons onderscheiden door middel van een persoonlijke en pro-actieve werkwijze, waarbij iedere relatie een vast aanspreekpunt krijgt binnen onze organisatie.
  • Wat doen wij?
    Onze twee kernactiviteiten zijn: commercieel (retail)vastgoed en projectontwikkeling. Omdat bij ons het aantrekken en behouden van betrouwbare en langetermijnhuurders centraal staat, investeren wij flink in de technische kwaliteit van de gebouwen, vaak in combinatie met duurzame materialen, maatregelen en oplossingen. Wij ontwikkelen binnenstedelijke – eigenlijk steeds meer – en buitenstedelijke locaties en richten ons daarbij op het zoveel mogelijk integreren van het vastgoed en alle bijbehorende infrastructuur. In tegenstelling tot vele andere vastgoedbeleggers hebben wij al onze vastgoedobjecten in eigen beheer.
  • Hoe werken wij?
    Wij gaan uit principe altijd voor de langetermijnrelatie met onze klanten. Onze portefeuillemanagers werken op basis van wederzijds vertrouwen intensief en vooral ook informeel samen met onze bestaande huurders. De lijnen zijn kort, waardoor adequaat gehandeld kan worden indien dit vereist is. Regelmatig worden wij benaderd door serieuze partijen – klein en groot – met interessante en vaak ook innovatieve concepten of objecten. Deze zullen wij altijd op hun merites, haalbaarheid en meerwaarde beoordelen. Daarnaast ontplooien wij natuurlijk zelf ook de nodige initiatieven. Tegenwoordig gaan wij daarbij regelmatig over de grens om bijvoorbeeld nieuwe internationale retailers naar Nederland te halen als nieuwe huurders van onze panden dan wel samen met hen nieuwe projecten realiseren. Wij fungeren daarbij steevast als projectleider en organiseren en begeleiden het complete traject, zodat wij turnkey op kunnen leveren.
U wilt meer informatie over onze objecten of diensten?

DIRECT CONTACT OPNEMEN

088 - 777 47 77